De mogelijkheden van Ledstrips

2018-09-21

Iedereen kent de lichtslangen wel, die vooral in de wintermaanden erg populair zijn. Tuinen en huizen worden versierd met lichtjes voor een prachtige sfeer. Met onze ledstrips zijn nog meer mogelijkheden. Niet alleen in de winter mooi, maar het hele jaar door.

Trapverlichting
Met deze ledstrip set voor Trapverlichting loop je met plezier een keer extra naar boven of beneden. Het ziet er prachtig uit in de gang. Met de sensor (optioneel verkrijgbaar) springt de verlichting automatisch aan of uit zodra je in de buurt komt. Onze complete set is geschikt voor een normale trap met 15 treden. Met de aluminium profiel set blijft deze strip ook plakken op trappen met vloerbedekking.

TV verlichting
Extra sfeer bij televisie kijken creëer je eenvoudig met onze TV ledstrip set. Stem het licht af op je favoriete programma’s. De 2 strips van 60 cm kunnen eenvoudig langs de randen van de tv geplakt worden.

Bed verlichting
We hebben ook een ledstrip voor onder het bed. Hierdoor hoef je nooit meer in het donker te stuntelen als je in of uit bed stapt. Door de bewegingssensor springt de lamp automatisch aan en uit. Super handig en het ziet er ook nog eens mooi uit. Deze strip is snel en eenvoudig te installeren.

Decoratie
Wij hebben verschillende lichtslangen in ons assortiment. We hebben een aantal verschillende sets van 5 meter lang met RGB kleuren en/of warm wit licht, aan te passen aan de muziek, dimbaar of zelf in te stellen. Ook hebben wij een lichtslang van 45 meter lang waarmee je een groot oppervlakte in een keer kan verlichten. Onze lichtslangen zijn eenvoudig in te korten bij het aangegeven symbool. Met de einddoppen, koppelstukken en stekkers kun je de strip zelf op maat maken. Let op, niet alle lichtslangen zijn buiten te gebruiken. Maar de meeste soorten zijn onder een afdak goed te gebruiken.

ledstrip rgb + warm white