Nieuwe buitenlampen in ons assortiment

2018-10-04

Wij hebben weer een paar mooie buitenlampen opgenomen in ons assortiment. 3 nieuwe wandlampen en 3 nieuwe tuinlampen op paal. Kiest u voor modern, tijdloos of design?

De donkere dagen komen er weer aan, dus buitenverlichting is erg belangrijk. Een lamp bij de voordeur helt niet alleen bij het vinden van een sleutelgat, maar laat bezoekers zich ook welkom voelen en zal inbrekers sneller afschrikken.

 

design-buitenlamp

Design buitenlampen

De 1000534 is een staande lamp voor in de tuin. Ideaal om een oprit of tuinpad te verlichten. Deze leuke lamp hebben wij ook als wandlamp beschikbaar. Met beide lampen samen heeft u een prachtige led lampen set. Deze lampen werken niet op zonne-energie. De wandlamp is echter wel uitgerust met een lichtdonkersensor en een bewegingssensor waardoor deze vanzelf aan gaat als het donker wordt of als er beweging wordt geconstateerd. Deze ledlamp heeft een stralingshoek van 120˚ en geeft een prachtig warm wit licht (2700K). Een mooie energiezuinige oplossing voor buiten. De lampen worden los verkocht en niet als set.

 

 

Tijdloze buitenlampen op zonne-energie

tijdloze-buitenlamp

Dan hebben wij ook een prachtige tijdloze solar buitenlampen set. Deze set bestaat uit een muurlamp en een tuinlamp op paal. Deze lampen worden apart verkocht en niet als set, maar passen uitstekend bij elkaar. Zo wordt de verlichting bij de voordeur en de oprit op elkaar afgestemd. Beide lampen zijn uitgerust met een sensor. De lampen gaan automatisch aan bij beweging of als het donker wordt. Daarnaast werken deze lampen op zonne-energie en zijn ze dus extra duurzaam. Overdag wordt de zonnecel van deze lamp opgeladen door de zon en ’s avonds schijnt er een warm wit licht. Een prachtige duurzame ledlamp die ook nog eens helpt inbrekers zal afschrikken door de bewegingssensor.

 

 

moderne-buitenlampen

Moderne buitenlampen met sensor

Ook voor een modern huishouden hebben wij prachtige buitenlampen in ons assortiment. Nieuw is onze lantaarnpaal en onze buitenlamp  voor aan de muur. Deze lampen zijn net als de vorige lampen voorzien van een lichtdonker sensor en een bewegingssensor. Deze lampen werken op zonne-energie en zijn daarom extra zuinig en duurzaam. Deze solarlampen laden overdag op door de zon en geven in de avond een prachtig warm wit licht af van 600 lumen.

 

De rest van ons assortiment tuinlampen vind u hier en voor onze wandlampen klik hier. Wij hebben ledlampen op zonne-energie en ledlampen op stroom.

nieuwe buitenlampen sets